Obra no adecuada para menores de 18 años
КОН и ЛИНГУС
на всички жени
Говоря и със мъдър ЛИНГУС,
не разбира...
иска КОНиЛИНГУС...
Само нежно я повдигвам
и КОНиЛИНГВАМ, КОНиЛИНГВАМ...
Тя ми казва: Дай да яхна коня!
Викам: Как така без броня?
После леко и намигвам...
и КОНиЛИНГВАМ, КОНиЛИНГВАМ...
С нежен ЛИНГУС и говоря
и тя изкачва се нагоре...
На върха развява грива,
без КОН да яха е щастлива.
И разбира, и разбира...
мойта ЛИНГУА мълчалива.
Жената иска само ласка,
а не палати и каляска!
Не трябва здраво да се лашка
и да се цели с прашка! :-)
Дайте на жената нежност
и Любовта е неизбежност!
16.06.2010 г.
© Бай Джим Todos los derechos reservados
Здравей, Мина!