КОНЕ
Подивели коне -
дните безпаметно бягат.
Не помня вече къде
беше началото...
Не зная къде ще е края.
Кошмарите им нощни
са стари стремена,
но при изгрев слънце
ширва се степта...
1994 година
© Радка Миндова Todos los derechos reservados