Прииска ми се... да си „консервирам” лято...
Няколко изгрева ще запазя в очите...
Малко сухи цветя и треви - букетче...
(тревичките омотани бяха в... косите...)
Допир от пясък ще помни ръката...
В раковина пък - звук от морето...
Вятър останал там нейде в душата...
Слънчев пейзаж със брезички в сърцето...
© Ирен Todos los derechos reservados
Благодаря, че днес от тука мина,
ще послушам съвета твой
и ще си направя хербарий за другата зима от лято!