Констатация
Мъжете говорят за жените каквото си искат,
като за това си носят и рискът!
А жените правят с мъжете каквото пожелаят
и това мъжете добре го знаят
но благоразумно си траят!?!
Възможности
Няма ваши - няма наши
човек може всичко
и това най-много ме плаши!
Извод
Развода стана на мода
стройте къщи на два входа!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados
Поздрав и успех!