18 mar 2012, 12:36

Констатация 

  Poesía
311 0 0

Констатация

 

О, всеки от нас

тук донесен

е с Изгрев

и с тягостна Нощ,

и с Мъка,

изливана  в песен,

с Светини

и...

за Отпадъци 

кош!...

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??