Копнеж
Мога да те гледам аз безкрайно
и да си мечтая пак за тебе тайно
ти за мен си нещо странно
без което аз се чувствам мрачно
и потъвам в самота ужасно
щом към мен погледнеш хладно
обикнала те бих внезапно
ако някой ден ми кажеш гласно
че можеш да ме гледаш ти безкрайно
и мечтаеш всеки ден за мене тайно
© Алисън Todos los derechos reservados