Копнея за прегръдка нежна
от силните ти две ръце
и в погледа ти аз да срещна
неизказано "Обичам те".
Копнея за целувка страстна
в гръмотевична безлунна нощ
и тътен планината да разцепва,
щом се сливат две тела в едно.
© Марина Todos los derechos reservados