9 ago 2012, 15:23

Копнеж 

  Poesía » De amor
627 0 2

Като перце,

изтръгнато от ангелски крила,

летя и следвам

своята съдба.

Ти като гръцки бог

се появи пред мене

и съществото ти изпълни

цялата Вселена.

Аз помня всичко.

А помниш ли ме ти?

Завръщаш ли се пак

към нашите мечти?

Прегръщам те,

целувам те насън -

събуждам се,

очаквам да те видя пак навън.

Усещам те,

докосвам те със мисли,

като криле на гълъб бял,

тъй чисти.

Озъртам се

и чувствам те край мен.

Очаквам

чудо да се случи

някой ден.

 

Вили Димитрова

Из стихосбирката "В лабиринта на живота"

 

ISBN:978-954-897-104-1

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??