Копнея да си тук, до мен
да усещам топлия ти дъх
и забравил нощ и ден
да треперя от любовен лъх
Да пия твойте устни жаден,
да изпитам от прегръдка нужда,
да съм жив и непредаден,
да усещам, че не си ми чужда
Да вярвам в тебе като в Бог,
показал пътя ми насреща,
да чуя звук от меден рог
възвестил една любов гореща.
09.11.2003г.
© Деян Антонов Todos los derechos reservados