Ако имам само двете си ръце,
ще сътворя в нощта едно небе.
Синьо и лазурно чисто,
като усмивка на дете.
И всяка сутрин ще се моля
под моето небе.
И няма да забравя очите
на едно дете.
Ако имам само две ръце
и някакво останало сърце...
Ще пия от очите ти, дете...
И ще се моля. Под моето небе.
На Гари.
© Свобода Todos los derechos reservados