посветено - ЧГС!
Не идвай, когато съм тъжна.
Ела сега!
Живи въглени за теб
ще запаля,
в гласа ми щурчето
ще си признае,
че душата
в цветна премяна
нестинарски танц ще играе.
После ще те разсмея
(как обичам да го правя).
Молитва за пресъхнали пориви...
Водата
(смехът ти)
скалите ще вае.
Шамански тъпан
ще бие със зова на сърцето.
На елен ще се понесем
към звездите.
Не идвай, когато съм тъжна, ела,
когато съм пурпурно цветна.
© Vaska Ivanova Todos los derechos reservados