Подари ми песен,
когато вали от очите ми.
Подари ми прегръдка,
когато боля.
Подари ми небе,
където да сбъдвам мечтите си.
Подари ми нощ –
с аромат на любими цветя.
Подари ми честност,
по залез, с красотата на алени макове.
Подари ми море,
разбиващо самота.
Подари ми, думи…
Моля те. Все ги чакам, на грешен перон,
... а тях ги няма,
сякаш са дерайлирали влакове.
Просто думи...
Ненужни, но често мечтани от всяка жена.
© Ирен Todos los derechos reservados