Кресливи птици!
Изваждат ме от унес
и ми напомнят,
че чакам!
А аз
седя на
скрежната маса от дънер
и чакам...
Събирам
дъха си във длани
и го поставям
на сърцето!
Нали
и той стопява нощите
ледени,
докато чакаме
СЛЪНЦЕТО?!
© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Todos los derechos reservados
спасително, освобождава ни от съмнение
и никога не ни забравя, ние него също!
Поздрави!!!