8 mar 2020, 23:22

Копнежи от осми март 

  Poesía » De amor, Erótica, Verso libre
967 0 1

мисля те във всяка светлина

как си пиеш кафето сутрин

как гледаш нагоре с присъщо

 

озарение и хем във устрем,

хем в покой, си повод за вина

и духът, и тялото ти също,

 

теглят ме, проникват вътре

разливаш се, и цялата ми същина,
сърце и плът копнеят общо

© Kiddo Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??