Корабът на любовта пътува
вълните пори в моя сън
към теб ме води всяка струна
и блясъкът попива в път
Аз знам, че няма да потъне
искрите следват във вода
магичен полъх с мен ще тръгне
и ражда се във синева...
Корабът на любовта ме тегли
ще пропътувам тишина
стигни до мен по меките вълни
сирена нежна съм от твоите мечти.
© Деница Петрова
© Деница Петрова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »