Усещам те -
остро камъче в обувката,
аспиринът в чашата
и сънят в безсънието ми...
Пристрастена съм -
ръцете ми треперят в самота,
изпадам в любовна абстиненция,
дай ми свръхдоза нежност...
Усещаш ме -
котенце в прегръдките ти,
пулсиращият аромат по кожата
и кофеинът в кафето ти...
Пристрастени сме -
аз към залеза, ти към зората,
изгубваме се в плажните си стъпки
като коралови спомени...
© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados