Дядо Коледа, нощес се сетих,
че трябва малко да те улесня.
Ти знаеш колко съм коректна,
за спънки няколко да те предупредя.
He чакам да се спуснеш през комина.
Не чакам и подарък от бутик.
Дори си нямаме на жар камина...
В панелките се отопляваме на климатик.
А нощем входната врата на блока
е със секретен ключ от лани.
През вечер (за романтика) гасят ни тока
и не работи нито скайп, ни вайбър.
Дано технически да си грамотен,
подаръците да разнасяш с дрон.
Адреса знаеш. И бъди подготвен!
Ще те чакам на южния балкон!
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados