Всяка вечер казваме си "чао"
заедно със "лека нощ"...
И заспивам под студено одеяло.
Във леглото си съм сякаш гост.
За да те видя, очи затварям.
Да се будя не съм готова.
В кошмар, който се повтаря
отново и отново..
© Диляна Георгиева Todos los derechos reservados