29 ago 2024, 8:52

Космооптимизъм 

  Poesía
67 1 0

Венчан за Космоса, Човекът

от орбити си прави пръстен.

И в гъсто, галактично семе

пращедро Гена си ще впръсне.

 

И щом изпълни със живот

Вселената и там прелее,

ще се прехвърли за разплод

във Атома...

                          И ще живее...

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??