20 feb 2010, 21:42

Котенце 

  Poesía » Para niños
1193 0 4

Котенце

 

Колко малко, сладко, мило

е котенцето игриво.

Дали ще ти се свие в скута

или в обувката ще се набута,

пак ще мърка сладко, сладко

котенцето малко.

 

© Стефания Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??