Исках днес да си играя
с мойто коте малко!
Ала вече е заспало.
Колко жалко, колко жалко!
Исках днес да го науча
песничка по ноти!
Няма що да му се сърдя,
то е малко коте!
Но когато се събуди,
ще отидем на полянка,
то ще мърка, ще ме буди...
Аз пък - ще поспя на сянка!
26.02.2017г.
© Дияна Todos los derechos reservados