Коя си ти? Не те познавам.
И не, не казвай, че съм аз.
Пред трудности не се предавам.
Тръгни си още в този час.
Да влезеш искаш и се молиш.
По-лесно да е тъй за мен.
Защо изобщо, мила, спориш.
С теб безсмислен ще е моят ден.
Сега тръгни. Не се обръщай.
Сълзите ми със теб вземи.
На добър час. Не се завръщай.
Пък нека мен да ме боли.
Щом съм жива, лесно няма.
От мен не искай да се дам.
В комедия превръщам всяка драма.
И във невъзможното... съм там!
© Виолета Todos los derechos reservados
Радвам се да те видя
Благодаря.