Коя си ти?
С тези неземни очи,
каращи ме като удавник
да плувам в кристални води.
Коя си ти?
С тези сладки устни,
правещи шоколад да горчи
и да не искам друго, уви.
Коя си ти?
С тази копринена кожа,
по-нежна и мека от перце,
да не искам друга, освен нея.
Коя си ти?
С този приказен глас,
който опитомява дори и звяр,
превръщащ го кротък любимец.
Коя си ти?
Ще те видя пред мен
и още в първия миг
ще попитам за името ти.
© Джимбо Todos los derechos reservados