Коя съм, къде съм, все още се търся...
Откривам се в грозд от дива лоза...
В счупена мида… в пяна от прилив…
В чезнеща в пясък самотна следа…
В скършено цвете все още ухайно…
В потната грива на буен жребец…
В сладост тръпчива на вино омайно…
В песен прощална на влюбен щурец…
В лятната локва небето събрала…
В бавния пулс на траверси... след влак…
В скъсана струна ...стон на китара…
В бледото було на нощния хлад…
Аз съм… тук съм…
след залеза изгрев съм пак!
© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados