Едни казват, че съм поетеса,
други пък не вярват във това.
Липсвали таланта и финеса
на поетичната душа.
Трети смятат ме ограничена,
затворена, надменна, даже зла.
За други пък съм надарена.
Въпрос на виждане ли е това.
Сигурно се питате коя съм,
но много ми е трудно да реша.
Ето ме, каквато съм...
Сами решете, аз мога да сгреша!
01. 09.1997 год.
© Блага Енева Todos los derechos reservados