Коя съм аз!?!
Малко въгленче насред бушуваш пожар.
Бяла гълъбица с ранено крило.
Уплашена сърна, изгубена насред нощта.
Малко дете с маската на желязна дама.
Коя съм аз!?!
Човек с неугасващи мечти.
Воля несломима като пустинен вятър.
Душа, непрестанно бореща се в живота.
Сърце, биещо в едно с пулса на любовта.
Коя съм аз!?!
Огнено лято и люта зима в едно.
Буен порив и ледено безразличие.
Покорен слуга, но и силен войн.
Ангелски лебед и хищна лавица.
Коя съм аз!?!
Всичко това съм - „Аз”!
© Натали Петрова Todos los derechos reservados