И в дни безгрешни, и във дните грешни,
аз можех ли страна да избера?
И бяха ли ми крачките погрешни,
и можех ли това да разбера?
И грешни ли, безгрешни ли - не зная,
но аз изтупвах дните кат чувал.
Зтуй не мога днеска да позная
за чии съм дни аз, Боже, гладувал.
Безгрешни ли, погрешни ли - кой знае,
но крачките ме водеха напред.
И тук мъдрецът само ще познае
кое е важното във този ред.
От крачки щом е ползата голяма,
погрешни крачки в пътя няма. Няма!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Ползата е за всеки, който крачи напред и никакво връщане назад!
Желая Ви хубава и спокойна вечер!!