Крадци на страст
Не ме поглеждай с този поглед!
Спести ми ти поредното признание.
Недей да ми говориш с оправдания!
Спести ми всяко чувство.
Няма смисъл...
Не искам нищо. Нищо не очаквам.
Не ме заливай с твоите емоции!
В живота и на двама ни различно е,
избира всеки своите си опции.
Забравяш за житейските си драми,
отпускаш се в прегръдките-окови,
макар да знаем - всичко ще е минало,
веднага щом вратата се затвори.
До следващата среща... Във очакване
на тази луда страст изпепеляваща
безмълвен всеки спомен ни говори,
че е поредното изпращане.
© Марияна В Todos los derechos reservados