Той е лош. Много е лош!
И обича да хапе.
Лае от сутрин до среднощ
всички, които обича и мрази.
Той е сам. До полуда!
Даже господ го е забравил.
Сам си слага намордника –
чака някой да го разходи.
И така, всеки ден го боли,
а сърцето му таралеж е –
вместо кръв, капят бодли,
вместо пулс – вият сирени.
Ходи бос по душата ми
и се спъва в мечтите ѝ.
Не ме моли за капка любов,
а я иска за себе си цялата.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
вместо кръв, капят бодли,