Крадешком
Потъваш бавно в тъмното
и стъпките ти само ми мълвят,
че те са ек на гръмното,
родило се от яд на този свят...
Стъпваш леко - сякаш да откраднеш
последния ми поглед с тъга,
по чезнещата сянка да отгатнеш
дали в очите ми е бликнала сълза.
© Зорница Цветкова Todos los derechos reservados