КРАЙ МОРЕТО
Ласкав шепот на вълните
гали нежно моя слух.
Трепкат вейки, впити
по скалите. Как е тихо тук!
Лъчезарен ден, безкраен,
слънчев благодат!
Тайно тук да помечтая
идвам с радост пак.
© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados
Поздрав!