25
Бъди кралица в чуждите очи,
Дръзни да бъдеш по-различна.
Бъди начело в бури и беди,
Бъди в простора волна птичка.
Бъди и твърда, и неустрашима,
щом в лицето ти изпречи се проблем.
Бъди бестрашна, обгърни живота
и предизвикателствата му ги приеми.
Бъди на истината ти търсачка
И свойто кралство ти владей,
Дали е дом, работа или семейство,
с нежна обич го полей.
Бъди и нежна, бъди добра
И радвай се на туй, че си жена.
И никога недей забравяй,
че мисията ти е да даваш обич по света.
Бъди и господарка, и кралица,
на силата, на своето виличие дори.
И нека обичта в теб да блика,
навсякъде през всичките ти дни.
Бъди и господарка и кралица,
На силата, на своето виличие дори.
И нека обичта в теб да блика,
Навсякъде през всичките ти дни.
© Марин Донев Todos los derechos reservados