След бляскавия маскарад във Кан
се върна Принцът с ново име,
наричаха го просто Рудолфан,
без титли и фамилии.
Затвори се в двореца свой,
преситен от забежки и интриги
и заживя със спомените на герой,
написа, даже, две-три книги.
От Баронеса Първа стана Предпоследна,
късметът, нещо, беше я забравил,
да бъде интересна трябва рента,
Баронът яко беше я ограбил.
С парите - се пропи във Ница,
дори Ивон го изостави,
а тя, нали си е умница,
кафе на Рудолф сутрин прави.
Завършва първа кралска част,
бях там, написах я за вас,
но зло под камък не стои,
скандал по-грозен предстои...
Край на Първа Кралска Част
© Ивон Todos los derechos reservados
чакам с нетърпение голямо и искрено се нядявам само,
поетесата да напише бързо Втора Кралска част за нас,
за да не стоим в напрежение, очаквайки новото продължение.
ПОЗДРАВИ!!!!!!