Грозен слух като мъгла
над кралството се спуска,
поникнали били рога
на Принца Златоструйски.
Принцес Ивон - избягала с Барон,
мъжът на Баронеса Първа,
какъв позор, мастило тон
ще искат хроникьорите тепърва.
- Кажете – болен съм, лежа,
по дяволите, измислете нещо... –
крещи обезумелият с рога
Чаровник на потайни срещи.
По спешност, чак от Холивуд,
извикан е хирург – пластичен,
а Принцът ходи като луд
из замъка митичен...
Следва
© Ивон Todos los derechos reservados