Ако беше се отрекла ти от мен,
аз щях и в болка да те искам.
И щях да върна всеки скъп момент,
защото тъй си повече от всичко.
Щом просто няма друга и до днес,
обичам само тебе до безкрая.
Понеже съм ти дал красив обет,
че вечно ще те нося във душата!
© Аз Todos los derechos reservados