Красиво е да бъдеш в миговете
край морето, когато небето се рисува
със блясъка на някой хванал ръката ти.
И щастливо е всяко кътче в сърцето,
вслушвайки се в приказките на палмите,
случващи се точно сега в този момент,
сливащи се с пясъка и бриза на смеха...
© Аниезе Todos los derechos reservados