Сияйно чиста - в цвят бял,
ще изгрееш като слънцето ти.
А аз ще видя деня цял
на неземните ти душевни красоти.
А след това нощ ще настане.
Луна лъчиста в небосвода ще блести.
Звездица горе ще остане
сред стотици хиляди мечти.
© Георги Todos los derechos reservados
Поздравления!