11 nov 2008, 16:29

Кратко 

  Poesía » De amor
971 0 1
Здравей, мое мило,
без теб съм унило.
Искам да те гушна,
сутрин да се мушна
под меките завивки
и тежките въздишки
и да вплетем тела
в любовната игра.

© Кольо Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??