17 jul 2020, 23:28

Кратък стих 

  Poesía » De amor
1262 0 0

Моята книга, за живота, не си струва.

Все се каня да й нарисувам птица.

Измежду страници накъсана хартия,

поне да има лъскава корица.

 

Паун, накичен с багри дъгоцветни,

изпънал тънка шия, с гордо оперение.

 

Как иска ми се да съм мъничко дете,

любовен стих

...и вечно вдъхновение.

 

17.07.2020

Елмаз Х.

© Елмаз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??