6 may 2007, 11:34

Краят 

  Poesía
1295 0 1

И тъй разминахме се май,
но може би е за добро,
че всяко нещо има край,
дори красиво да е то.

Оглеждах се, за да те зърна,
за да те видя как ще реагираш
и мислех как ще се извърна,
докато бавно ти се спираш.

Може пък и да те срещна,
дали го искам, аз не зная.
В очите ти ще бъда смешна,
както преди да дойде краят!

© Кристина Михалкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??