Ти закъсня!
Нахално,
безпардонно,
неприлично,
ужасно и трагично закъсня.
Защо ли закъсня?
Не бях предвидил това.
Не бях очаквал това.
Какво да правя сам сега?
Минути празни всичко разрушават.
Ти не дойде!
Неволно,
доволно,
банално,
загадъчно и безпорядъчно
ти не доиде.
Какво дете!
Да бе ми казала поне.
Не бях предвидил това.
Не бях очаквал това.
Какво да правя сам сега?
Проклета женска същина.
В слушалката баща ти забавляваш.
(Каква послушна си понякога да види).
Дори не се обади ти.
Вземи слушалката и говори.
Не, няма повече да се обаждам аз,
дори и да съм сигурен, че си у вас.
Наистина ми писна и съм пас.
Отдолу няма да те гледам и кръжа.
Ще сложа точка и ще си мълча.
И ти мълчиш,
но знам, че бдиш,
но туку-виж сгрешиш
и чуствата ми притъпиш.
Нелеп финал!
Баста.
(c) Mobby_Dick
© Владимир Гюров Todos los derechos reservados