Потанцувай, красавице, тази нощ,
отдай се на пълната луна.
Разчупи горещо тяло с мощ,
не после, отдай се на мига!
Нека светлините отдалеч да греят –
тялото танцуващо на края на града.
Очите черни страст до лудост леят.
Отдай ми се, отдай се на мига!!!
© Елиса Каменова Todos los derechos reservados