Краят на тази любов
Тази нощ се простих със теб.
Изпразниха ме сълзите,
напълних сърцето си лед,
за последно повиках те
с молба и проклятие наум;
силом заплаших се -
о, ще дойде още утре друг,
тебе ще изтрие!
Нека тъмата те покрие,
от мен очите ти да скрие,
сянка да бъдеш, и аз за тебе,
на залез да станеш, мое слънце!
23. II. 2008
Цикъл 5
© Кера Господинова Todos los derechos reservados