Всяка дълга минута без тебе
е изплакана моя сълза
в океана от тъжно безвремие,
в който толкова много сама
се усещам, че всяка надежда
се разбива със грохот в стена
от безсилие. Сякаш се свежда
до самотно сафари света,
във което ловува без милост
безконечна една празнота,
дето черпи от болката сили,
а крехка жертва е любовта.
© Таня Донова Todos los derechos reservados