Крила ми дай!
Не ми разказвай с думи за живота -
крила ми дай, че счупиха се моите.
Аз искам пак като преди да мога
тихичко да си говоря с птиците.
Самотно ми е тука на земята.
Някак си е предвидимо, скучно...
Как искам да се рея в небесата.
Как искам чудо да се случи!
Крила ми дай да сграбча свободата
в прегръдка силна, непоколебима.
Ще попиташ - това ли е мечтата?
Единствената ми е тя - любима!
ЦГ.
© Цветелина Todos los derechos reservados