Криминогенно
На комшията дигнаха колата,
на бълдъзата дигнаха полата,
мутрите на адвоката
дигнаха къща на два ката!
И на мен не ми се размина -
но ми дигнаха само адреналина.
Такава беда едва ли ще ме стигне
набора и маце със зор ще го вдигне!!!
Констатация
Никой не знае, кой до кога?
Ей, за това поживей си сега.
Жени, пари и секс ей богу
нека да има от всичко по много.
Нека да има, дори да остане -
оттатък на кой му е нужно имане,
никой оттатък нищо не носи,
тъй, че помисли по въпроса!
От всички коли - пък казваше мама
само катафалката багажник няма!?!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados