22 jun 2006, 20:08

Кривогледа... 

  Poesía
784 0 6



Кривогледа и сляпа
нощта
пак пропусна да те предвиди,
решавайки само с дъха си
да те обиди
и те подмина...
покривайки те с пепел
самота.


07.01.2006г.

© Поли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??