отворих - мърлява клошарка.
- Вратата, моля, не затваряй,
ще бъда твоята другарка.
Кризата е, веднага я познах,
поисках вратата да затворя.
Но стъпила е тя на прага
и с нея как ще се преборя.
Сетих се, избори ще чакам,
там лесно всичко обещават.
Партии ще се надлъгват
и кризата ще побеждават.
Спокойно вече си живея,
нищо, че заплатите не чакам.
Партии ще ме спасяват,
изборите само да дочакам.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados