23 ago 2004, 22:17

Кръговрат 

  Poesía
1266 0 0
От години все едно и също:
миг подир миг:
изгряващ и залязващ ден-
настъпващата нощ.
И в мислите за теб уви е същото.

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??