Черна дупка отвори се в далечината...
Мрак. Студ.
Паника. Страх.
Глад. Болест.
Хаос. Убийство.
Смърт. Изтребление..
Край.
Огнен гръг прониза небесата...
Слънце. Топлина.
Светлина. Растение.
Животно. Храна.
Мир. Спокойствие.
Раждане. Поколение.
Нов народ. Нов свят.
Нов живот.
Начало
© Соня Николова Todos los derechos reservados